Balul Bucurestiului Interbelic

Editia a VI-a

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: vineri seara, in 26 mai 2017, de la ora 20:00, intri, avand o tinuta cocheta, intr-un palat elegant, din care se aude muzica retro. Savureaza momentul, inseamna ca te afli la Balul Bucurestiului Interbelic, organizat de Fundatia Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar National!

Pregateste-ti rochia in stilul anilor ’20-’30, margelele, papionul, costumul si pantofii de dans cu bareta pentru a VI-a editie a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oras! Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un Bucuresti aglomerat in lumea petrecerilor chic din Bucurestiul de altadata.

Programul serii:

Balul Bucurestiului Interbelic se va deschide, in mod festiv, cu muzica interpretata de Orchestra Reprezentativa a Armatei.

Momentul central al serii va fi concertul fermecatoarei actrite si cantarete de jazz Irina Sarbu, care va anima atmosfera prin cantece celebre din Interbelic si ritmuri moderne.

Urmeaza apoi mult-asteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase tinute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Pe tot parcursul serii vom dansa charleston, tango si pe melodii ritmate, cu ajutorul unor coregrafi care sa ne invete pasii. Vom ciocni pahare de vin, ne vom rasfata cu gustari delicioase si vom trai experienta unei petreceri interbelice reinterpretate.

Daca vrei sa iei parte la aceasta seara memorabila, trimite un email la: contact@victoriei.ro

***

Data: vineri, 26 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00

Loc: Cercul Militar National, Sala Bizantina si Sala Gotica

Cost: 125 lei

Cost redus: 110 lei – valabil pentru studenti, pensionari, detinatorii cardului de fidelitate si pentru grupuri de minim 4 persoane.

Sursa: Fundatia Calea Victoriei

Leave a Reply