Dana Georgescu

co-fondator Moara de Hartie si Satul Mestesugurilor

“Cand ma gandesc la Romania mea, am in minte chipul unei femei inimoase si vrednice, cu sufletul stralucind de comori nepretuite, o femeie incercata de vitregiile istoriei, dar mereu puternica si curajoasa, o femeie care stie sa pazeasca si sa apere cu demnitate zestrea neamului. Romania mea este precum o mama insetata de dreptate si adevar, care isi doreste sa traiasca in pace si armonie cu pruncii si semenii sai si care lucreaza in fiecare zi sa sporeasca mostenirea pe care a primit-o, ca sa daruiasca urmasilor o lume mai frumoasa.


Romania mea este o tara unita si credincioasa, care si-l ia pe Dumnezeu alaturi clipa de clipa, si in cumpana si in bucurie, o tara pentru care deviza lui Carol I – Nihil sine Deo! – este adanc rasfranta in suflet, iar lumina ei ii este calauza inteleapta.

Iubesc Romania, tara mea de vise, tara mea de dor, pentru viata pe care o traiesc pe taramul ei binecuvantat, si pentru ca am gasit aici un loc anume pentru mine, in care ma simt ca intr-o imbratisare fara sfarsit: Comana.”

Drept multumire, pentru atatea daruri de pret, fagaduiesc si eu cu toata inima, asa cum o face Gheorghe Tomozei intr-un minunat text:

“Am sa-ti aduc multumire, tara mea frumoasa, traind viata fara de minciuna si fara de moarte!”

Dana Georgescu

https://moaradehartie.ro/
https://satulmestesugurilor.ro/

Leave a Reply