EuropaNova Festival – Bruxelles

Festival Europa NovaGalerie Foto Festival 2014

Festivalul EuropaNova celebreaza limbile, culturile si spiritualitatile Europei Centrale de Est si Balcani. Acesta face parte din seria de evenimente care celebreaza in fiecare an pe 26 septembrie, Ziua europeana a limbilor. A doua editie va avea loc intre 25 si 30 septembrie 2014 si se va concentra asupra culturii romane, moldoveneasca, bulgara si greaca.

Prin programul sau, Festivalul EuropaNova 2014 urmareste atat promovarea culturii, pentru a creste gradul de constientizare a personalitatilor si organizatiilor care lucreaza in domeniul cultural din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Grecia, cat si satisfacerea celor mai diverse aspiratii ale publicului.

Literatura, muzica, teatru, cinemateca … Mergeti la acest periplu cultural cu o minte deschisa si o perspectiva dinamica: nu numai ca vei gasi personalitati celebre, dar veti descoperi, de asemenea, alte talente inca putin cunoscute si, fara indoiala, va va scoate la iveala mult mai multe bucati ce creeaza toata bogatia si specificitatea acestor culturi diferite.

de prin 2013…

Leave a Reply