MARCELLA

Minuni din inima Transilvaniei

MARCELLA este un brand creat din dragoste de traditii, aflat in inima Transilvaniei, in localitatea Harman din judetul Brasov. Servetele brodate cu inimi si din tot sufletul, borcanele cu ceaiuri de plante sau condimente, saculetii cu plante aromatice reprezinta o idee minunata de cadou pentru perioada sarbatorilor de iarna, dar si pentru ocazii in care ne propunem sa oferim cadouri cu identitate romaneasca.

Marcela Cosnean este numele din spatele brandului MARCELLA, o persoana pe care atunci cand o cunosti nu o mai uiti: plina de viata, iubitoare de frumos si de romanesc, care gateste minunat si povesteste ca o Seherezada a zilelor noastre! Ea este coautoarea cartii „Bucataria hoinara”, alaturi de fotograful Razvan Voiculescu, un album fotografic publicat in 2011. Tot ea este prima din Romania care a deschis drumul dulceturilor artizanale, realizate dupa retete proprii, din fructe specifice zonei Ardealului.


Cofondatoare a Asociatiei “Slow Food Tara Barsei”, Marcela Cosnean a prins in recipiente de sticla aromele ierburilor locale sub numele “Herbs of Transylvania” si amestecurile de ceaiuri speciale “Tea of Transylvania”, provenite din cultura spontana si din cultura ecologica.

Pentru perioada sarbatorilor de iarna, Marcella ne propune patru cutii-cadou „Dragoste si Traditie”, care se pot personaliza dupa preferinte si buget. Se pot face diferite combinatii de servete si borcane de ceaiuri de plante, sticlute si saculeti cu plante aromatice.

Borcanele care contin condimente sunt in doua variante: busuioc, lavanda, melisa sau cimbru, melisa, salvie, busuioc, lavanda, chimen, maghiran, tarhon.

Servetele, din bumbac 100%, sunt brodate minunat cu inimioare rosii si bej.


Marcela Cosnean este si proprietara The Country Hotel (din Harman, la zece km de orasul Brasov), un loc in care timpul capata alte valente, mai asezate si mai apropiate de un ritm de viata lent si aromonios. Marcela este gazda perfecta, se ocupa chiar ea cu multa maiestrie de pregatirea meselor si este, cum spuneam, o povestitoare autentica.

***

CONTACT
Marcela Cosnean: mcosnean@gmail.com | 0740 090 987
Marcella & The Country Hotel

Autor: Veronica Stancu

Leave a Reply