Curioasa recomanda

Aici va spunem povesti despre locurile prin care am trecut si ne-au ramas in inima.
Exista oameni care fac ca sederea noastra intr-un hotel sau o pensiune si o experienta gastronomica intr-un restaurant sa fie cu adevarat memorabile. Sunt, de asemenea, oameni care ne arata drumul cel mai usor catre aceste locuri, iar o legatura de incredere cu o agentie de turism sau un ghid local este foarte valoroasa.
Sa va fie de folos!

Hoteluri / Pensiuni
“Calatorului ii sade bine cu drumul”, dar si cu odihna atunci cand a ostenit! Adunam din peregrinarile noastre cele mai frumoase locuri de odihna si vi le povestim pe indelete.

Restaurante / Crame
“Foame, pofta si sare: trei feluri de mancare” este mesajul unui proverb care indeamna calatorul la cumpatare, dar si la descoperirea gusturilor bune, care bucura trupul si incanta spiritul. Vom face pentru voi popasuri in restaurante si bacanii; si pentru ca orice mancare e si mai savuroasa in prezenta unui vin bun, vom recomanda cele mai interesante vinuri romanesti.

Agentii de turism / Ghizi 
Pentru ca oamenii sfintesc locurile si o recomandare reprezinta o viza valoroasa pentru vacantele oricui, vom aduna in acest capitol agentii de turism si ghizi pe care i-am intalnit in calatoriile noastre si care ne-au indrumat cu har catre destinatiile din agenda Promenadei Culturale.