Tricouri cu „Proverbe RomanEsti”

Campania „RomanIE cu valori, traditii, frumos!” este o initiativa ce isi propune sa readuca in atentie proverbele romanesti. Motivatia designerului Izabela Mandoiu de a promova proverbele traditionale se datoreaza faptului ca suntem acaparati de citate ale strainilor, pe care le introducem involuntar in limbajul uzual, uitand de vorbele cu talc ale strabunilor nostri.

Izabela Mandoiu agreeaza faptul ca etnocultura, trendul care integreaza elemente din cultura populara traditionalista in diverse sfere de productie, este o nisa in dezvoltare. Traditionalul dezvoltat in toate ariile moderniste are scopul de a scopul de a atrage atentia cumparatorului si de a-i oferi un motiv in plus la decizia de achizitie, pe langa aspectele culturale implicate.

Fiecare act prin care sunt evidentiate si perpetuate valorile si traditiile neamului constituie o initiativa culturala. Si, pentru ca prin meseria ei doreste sa transmita un mesaj, nu doar sa imbrace romancele, Izabela Mandoiu readuce proverbele romanesti in atentia pasionatilor de moda.


Tricourile cu proverbe sunt brodate computerizat cu auriu, iar clientele isi pot alege proverbul dorit dintre cele disponibile pe site-ul izabelamandoiu.com.

Izabela Mandoiu creeaza pentru a ajuta femeia moderna sa se prezinte intr-o maniera pozitiva, sa adopte un stil care sa evidentieze feminitatea si sa confere incredere. Elementele etnice sunt bagheta sa magica prin care confera fiecarei tinute valoare si identitate nationala. Creatiile sale spun povestea romancelor mandre de originile lor, care iubesc sa se exprime prin vestimentatie si cunosc importanta acesteia in crearea brand-ului personal. Designerul completeaza oferta sa prin Colectia „Proverbe RomanEsti” pentru un plus de creatie cu iz romanesc.

„Este timpul sa ne intoarcem la valorile si credintele autentic romanesti. Alegeti un proverb romanesc care va place si purtati-l cu mandrie. Impreuna mentinem o RomanIE cu valori, traditii, frumos!”, ne indeamna Isabela Mandoiu.


Iata proverbele care fac parte din aceasta colectie:

Adesea, in societate, surasul este o datorie.

Femeia buna face cat o coroana.

Moda trece, hainele raman.

Haina nu face pe om, dar il imbraca.

Inima sa ti-o deschizi numai la cel ce stii ca te iubeste.

https://izabelamandoiu.com/

Autor: Veronica Stancu

Leave a Reply